Az optimális erjesztési hőmérséklet tartomány: 12 – 34°C. Gyors erjesztési képesség.
Borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjesztés újraindításához egyaránt használható.
Alkalmazás előtt a száraz élesztőt adjuk hozza tízszeres mennyiségű tiszta, meleg (35-38°C) vízhez.
A szuszpenziót hagyjuk 20 percet állni, keverjük meg ismét, majd adjuk a musthoz vagy a cefréhez.
Adagolása : normál körülmények között: 20g/hl , penészes, rothadt termes eseten: 30-40 g/hl
Miért érdemes nálunk vásárolnia?
Segítőkész csapat
Munkatársaink minden felmerülő kérdésére türelemmel, kimagasló szakmai tudásukat bevetve válaszolnak.
megfelelő árazás
Üzletünkben, és webshopunkban törekedtünk arra, hogy a legjobb ár - érték arányt kínáljuk.
gyors szállítás
A termék megrendelése után a lehető leggyorsabb módon útnak indítjuk a csomagját.
További termékeink
-
Perfect Home Húscsipesz szilikon fogóval
590Ft Kosárba teszem -
Cserép alátét Lina 14 cm
120FtELFOGYOTT
Kosárba teszem -
Körkivágó keskeny
1290Ft Kosárba teszem -
Szalámi kötözö 200 g
1690FtELFOGYOTT
Kosárba teszem -
Briggs gumi szivató
990Ft Kosárba teszem -
Nyári azálea 1.4 g
300Ft Kosárba teszem -
Növénytámasz 11×1200
490Ft Kosárba teszem -
Pattex gyurmaragasztó 48 g
3490Ft Kosárba teszem -
Postaláda Salamon fekete
11390Ft Kosárba teszem -
Varta AA Longlife elem 2 db
450Ft Kosárba teszem