Lallzyme Beta
Aromafelszabadító enzim
A cukrokhoz kötött érzékszervileg inaktív, magától fel nem szabaduló aromaanyagok enzimes felszabadítását segíti elő, valamint a párlatok fajtaaromáinak további fokozásában vesz részt. A β jól tolerálja az alacsony hőmérsékletet is, 10 °C fölött aktív. Az enzimkészítmény nagy aktivitása miatt a kötött
terpénalkohol komponensek felszabadításának reakcióideje 12 °C-on 5 g/hl dózis mellett 4-5 hét, 14-16 °C-on 3-4 hét. Az
enzimet zajos erjedés után, végerjedésben is bekeverhetjük a cefrébe 5 g/q dózisban és az erjedés után 3-4 héttel főzzük
le a cefrét (körténél és bogyósoknál legfeljebb 1 hét után!).
Miért érdemes nálunk vásárolnia?
Segítőkész csapat
Munkatársaink minden felmerülő kérdésére türelemmel, kimagasló szakmai tudásukat bevetve válaszolnak.
megfelelő árazás
Üzletünkben, és webshopunkban törekedtünk arra, hogy a legjobb ár - érték arányt kínáljuk.
gyors szállítás
A termék megrendelése után a lehető leggyorsabb módon útnak indítjuk a csomagját.
További termékeink
-
Kutya játék labda kötélből 3268
890Ft Kosárba teszem -
Kötél bilincs 8-as
100Ft Kosárba teszem -
Virághagyma Jácint Jan Bos G
1490FtELFOGYOTT
Kosárba teszem -
Füstcső 105-40 zománcozott
4990Ft Kosárba teszem -
Hecht akkus csavarbehajtó 1247
21990Ft Kosárba teszem -
Madár-varjú
2190FtELFOGYOTT
Kosárba teszem -
Horganyzott vödör 5 l
2290Ft Kosárba teszem -
Zanzibar 3 sz kávéfőző gumi
320Ft Kosárba teszem -
Gyémánt vágó korong 125 folyamatos
1890Ft Kosárba teszem -
Ajtó kitámasztó JKH 25 cm
2290Ft Kosárba teszem