Lallzyme Beta
Aromafelszabadító enzim
A cukrokhoz kötött érzékszervileg inaktív, magától fel nem szabaduló aromaanyagok enzimes felszabadítását segíti elő, valamint a párlatok fajtaaromáinak további fokozásában vesz részt. A β jól tolerálja az alacsony hőmérsékletet is, 10 °C fölött aktív. Az enzimkészítmény nagy aktivitása miatt a kötött
terpénalkohol komponensek felszabadításának reakcióideje 12 °C-on 5 g/hl dózis mellett 4-5 hét, 14-16 °C-on 3-4 hét. Az
enzimet zajos erjedés után, végerjedésben is bekeverhetjük a cefrébe 5 g/q dózisban és az erjedés után 3-4 héttel főzzük
le a cefrét (körténél és bogyósoknál legfeljebb 1 hét után!).
Miért érdemes nálunk vásárolnia?
Segítőkész csapat
Munkatársaink minden felmerülő kérdésére türelemmel, kimagasló szakmai tudásukat bevetve válaszolnak.
megfelelő árazás
Üzletünkben, és webshopunkban törekedtünk arra, hogy a legjobb ár - érték arányt kínáljuk.
gyors szállítás
A termék megrendelése után a lehető leggyorsabb módon útnak indítjuk a csomagját.
További termékeink
-
Kerék forgó fékes 150 mm
5590Ft Kosárba teszem -
Képakasztó betonba mini 10 db
440Ft Kosárba teszem -
Varta gomb elem CR2025
410Ft Kosárba teszem -
Szivatógomb fűkaszához Zama C1
690Ft Kosárba teszem -
Hal etető anyag Dovit 3 kg darabos ponty
2290FtELFOGYOTT
Kosárba teszem -
Blumen csigariasztó 1 kg
3290Ft Kosárba teszem -
Örlőkés 22
4690Ft Kosárba teszem -
Petróleumlámpa égőfej 8-as
2590Ft Kosárba teszem -
Linzerformázó (húsgéphez)
690Ft Kosárba teszem -
Vape szúnyogirtó spirál 10 db
990FtELFOGYOTT
Kosárba teszem