Lallzyme Beta
Aromafelszabadító enzim
A cukrokhoz kötött érzékszervileg inaktív, magától fel nem szabaduló aromaanyagok enzimes felszabadítását segíti elő, valamint a párlatok fajtaaromáinak további fokozásában vesz részt. A β jól tolerálja az alacsony hőmérsékletet is, 10 °C fölött aktív. Az enzimkészítmény nagy aktivitása miatt a kötött
terpénalkohol komponensek felszabadításának reakcióideje 12 °C-on 5 g/hl dózis mellett 4-5 hét, 14-16 °C-on 3-4 hét. Az
enzimet zajos erjedés után, végerjedésben is bekeverhetjük a cefrébe 5 g/q dózisban és az erjedés után 3-4 héttel főzzük
le a cefrét (körténél és bogyósoknál legfeljebb 1 hét után!).
Miért érdemes nálunk vásárolnia?
Segítőkész csapat
Munkatársaink minden felmerülő kérdésére türelemmel, kimagasló szakmai tudásukat bevetve válaszolnak.
megfelelő árazás
Üzletünkben, és webshopunkban törekedtünk arra, hogy a legjobb ár - érték arányt kínáljuk.
gyors szállítás
A termék megrendelése után a lehető leggyorsabb módon útnak indítjuk a csomagját.
További termékeink
-
Gyorskötöző 290X4,8 20 db
520Ft Kosárba teszem -
Bowden KF kuplung csavarral
1390FtELFOGYOTT
Kosárba teszem -
Csavar pozdorja 5×70
25Ft Kosárba teszem -
Hal etető anyag Dovit 3 kg mézes
2290Ft Kosárba teszem -
Ablaklehúzó 12″ 25 cm nyéllel
990Ft Kosárba teszem -
Rózsás meténg színkeverék 0.2 g
390FtELFOGYOTT
Kosárba teszem -
Zöldborsó Farmer 500 g ZKI
1050Ft Kosárba teszem -
H58 porzsák
290Ft Kosárba teszem -
Hecht kapálógép 761
119990FtELFOGYOTT
Kosárba teszem -
Csiszolópapír tépőzáras 125-P80 10 db
730Ft Kosárba teszem