Barion Pixel
Több mint 15 éve az Önök szolgálatában!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Téli növénytakaró Hiverscratc 1.25×1.8m

5890Ft

Áttelelő növénytakaró öntapadó szalaggal 2 db
A tél közeledtével fontos, hogy felkészüljünk a havazásra és a fagyra, mely károsíthatja értékes növényeinket. Használja ezt a tépőzárral ellátott, kiváló téli átteleltető szövetet, mely megtartja az alatta felgyülemlett hőt.

ELŐNYÖK
– Tökéletes védelem a törékeny, érzékeny növények és cserjék számára a hideg, a szél és jégeső ellen. – A tépőzár segítségével könnyen és gyorsan megöntözhetjük a növényeinket. – UV-kezelt, így több télen át újra felhasználható. – Gyors és egyszerű a telepítése, az alján lévő zsinór lehetővé teszi a növénytakaró behúzását. – Az alatta kialakuló mikroklíma megtartja a felgyülemlett hőt. – Lég- és vízáteresztő, így a betakart növények nem fognak kiszáradni. – Megszűri a fényt, azaz üvegházként viselkedik. – Segítségével a kinti hőmérsékletnél 3-4 fokkal magasabb hőmérsékletet lehet teremteni a növények körül. – A szövettel nem csak a növényeket, de a növényeken fakadó rügyeket is meg lehet védeni a faggyal szemben.

JELLEMZŐK
– Anyaga: PP (polipropilén) – Színe: fehér – Mérete: Ø 1,25 x 1,8 m – Súlya: 50 g/m2 – UV álló: igen – Rajta található kiegészítők: tépőzár és behúzó zsinór – Kiszerelés: 2 zsák/csomag – Fontos kiemelni, hogy átteleltető takaróink a fagyérzékeny növényeket kifagyás ellen nem védik. – Javasolt a szövettakarót időről-időre ellenőrizni, és ezzel egy időben egy kicsit szellőztetni is. A rothadás megakadályozása érdekében győződjünk meg arról, hogy a szövet nem tapad-e rá túlzottan a növényekre.

 

Elfogyott

Miért érdemes nálunk vásárolnia?

Segítőkész csapat

Munkatársaink minden felmerülő kérdésére türelemmel, kimagasló szakmai tudásukat bevetve válaszolnak.

megfelelő árazás

Üzletünkben, és webshopunkban törekedtünk arra, hogy a legjobb ár - érték arányt kínáljuk.

gyors szállítás

A termék megrendelése után a lehető leggyorsabb módon útnak indítjuk a csomagját.

További termékeink

0
    0
    Kosár
      KUPON BEVÁLTÁSA