Barion Pixel
Több mint 15 éve az Önök szolgálatában!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Munkalámpa led 3 W

2490Ft

Kodak Elemlámpa 9 x LED (+3AAA) fekete

A Kodak Elemlámpa egy kiváló minőségű és sokoldalú lámpa, amely ideális választás lehet számos különböző tevékenységhez. A lámpa 9 darab LED izzóval rendelkezik, amelyek együtt nagy fényerejű és tartós fényt biztosítanak.

A lámpa IP62-es minősítéssel rendelkezik, így ellenáll a por és a vízcseppek bejutásának. Ez a funkció kiválóan alkalmas kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt.

A lámpa hatótávolsága akár 25 méter is lehet, így lehetővé teszi a távoli területek hatékony megvilágítását. A lámpa maximális fényereje 46 lumen, amely kiválóan megvilágítja a munkaterületet, így ideális választás lehet számos különböző feladathoz.

A lámpa csuklópánttal van felszerelve, amely lehetővé teszi a lámpa könnyű rögzítését a fejre vagy bármely más testrészre. Ez a funkció kiválóan alkalmas számos különböző tevékenységhez, például kerékpározáshoz, túrázáshoz vagy éjszakai munkavégzéshez.

A lámpa 3 darab Kodak Extra Féltartós mikro elemmel van ellátva, amelyek hosszú üzemidőt biztosítanak egyetlen töltéssel. Az elemek behelyezésekor fontos, hogy ügyeljen a polaritásra, hogy a lámpa megfelelően működjön.

10 készleten

Miért érdemes nálunk vásárolnia?

Segítőkész csapat

Munkatársaink minden felmerülő kérdésére türelemmel, kimagasló szakmai tudásukat bevetve válaszolnak.

megfelelő árazás

Üzletünkben, és webshopunkban törekedtünk arra, hogy a legjobb ár - érték arányt kínáljuk.

gyors szállítás

A termék megrendelése után a lehető leggyorsabb módon útnak indítjuk a csomagját.

További termékeink

0
    0
    Kosár
      KUPON BEVÁLTÁSA