Felhasználható:
A tápsó az erjesztés fontos aktiválószere. A tápsó B vitaminbólammónium-foszfátból és ammóniumszulfátból áill, melyekbõl az erjesztéskor nitrogén` szabadul fel, ami fontos tápláléka az élesztősejteknek.
A tápsó használatával jobb minőségü bort kapunk. az erjedés már az első napokon is szabályosan folyik.
Minden musthoz ajánlatos a használata, különösen az éretlen, a szürkerothadásos szőlő mustjához valamint az erősen tisztított mustokhoz.
Alkalmazás és adagolás: A tápsót vízben vagy borban oldjuk majd köráramoltatással hozzá-
keverjük az élesztővel beoltot musthoz, vagy erjedés kezdetén a teljes mennyiséget, vagy két részletben: 2/3 részét az erjesztés inditásakor, 1/3 részt pedig az erjesztés utolsó szakaszában
Átlagos adagja 20-30 g/hl.
Miért érdemes nálunk vásárolnia?
Segítőkész csapat
Munkatársaink minden felmerülő kérdésére türelemmel, kimagasló szakmai tudásukat bevetve válaszolnak.
megfelelő árazás
Üzletünkben, és webshopunkban törekedtünk arra, hogy a legjobb ár - érték arányt kínáljuk.
gyors szállítás
A termék megrendelése után a lehető leggyorsabb módon útnak indítjuk a csomagját.
További termékeink
-
Udvar seprű 30 cm
1890Ft Kosárba teszem -
Mángold piros 5 g
320FtELFOGYOTT
Kosárba teszem -
Bit fej Ph2
190Ft Kosárba teszem -
Boney Jutalomfalat Bacon Strips 150g
590Ft Kosárba teszem -
Hal eledel aranyhal 400 ml
1590Ft Kosárba teszem -
Füstcső 120- 40 zománcozott
4290Ft Kosárba teszem -
Izzó infrared 250 W
2390Ft Kosárba teszem -
Teflonszalag Gáz
300Ft Kosárba teszem -
Paprika Syn. Cecei 0,5g ZKI
430Ft Kosárba teszem -
Kőzetfúrószár 6/60 mm
590FtELFOGYOTT
Kosárba teszem