Az optimális erjesztési hőmérséklet tartomány: 12 – 34°C. Gyors erjesztési képesség.
Borszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjesztés újraindításához egyaránt használható.
Alkalmazás előtt a száraz élesztőt adjuk hozza tízszeres mennyiségű tiszta, meleg (35-38°C) vízhez.
A szuszpenziót hagyjuk 20 percet állni, keverjük meg ismét, majd adjuk a musthoz vagy a cefréhez.
Adagolása : normál körülmények között: 20g/hl , penészes, rothadt termes eseten: 30-40 g/hl
Miért érdemes nálunk vásárolnia?
Segítőkész csapat
Munkatársaink minden felmerülő kérdésére türelemmel, kimagasló szakmai tudásukat bevetve válaszolnak.
megfelelő árazás
Üzletünkben, és webshopunkban törekedtünk arra, hogy a legjobb ár - érték arányt kínáljuk.
gyors szállítás
A termék megrendelése után a lehető leggyorsabb módon útnak indítjuk a csomagját.
További termékeink
-
Nyelezett saraboló 15 cm
3290Ft Kosárba teszem -
Permetező gép markolat Flow 89540
1890Ft Kosárba teszem -
Karos ágvágó mellévágó 3881
5890Ft Kosárba teszem -
Kerék forgó fékes 65 mm
1490Ft Kosárba teszem -
Műa. kosaras kézi lámpa üveg búrával
7690Ft Kosárba teszem -
Festő henger 10 cm 2 db Goldline
590Ft Kosárba teszem -
Dömötör wc tartály
13790Ft Kosárba teszem -
Udvar seprű 60 cm
2690Ft Kosárba teszem -
Lakat Vas 63 mm
1590Ft Kosárba teszem -
Lábszelep 1
2760Ft Kosárba teszem