Barion Pixel
Több mint 15 éve az Önök szolgálatában!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bioplantella sárga lap nagy 10 db

2390Ft

Az élénk sárga szín erősen vonzza a talajból kirepülő cseresznyelégy imágókat. A cseresznyelégy színcsapdák olyan sárga, hengerré hajtott műanyag lapok, amelyek levegőn nem száradó ragasztóanyaggal vannak bevonva. A kártevők rászállnak a lapra és beleragadnak a ragasztóba, majd elpusztulnak.

Alkalmazás:

Hajtsuk a lapokat henger alakúra a ragadós felszínnel kifelé. A mellékelt drótot húzzuk át a lapokon lévő lyukakon és rögzítsük úgy, hogy a lap ne simulhasson vissza. A csapdákat függesszük fel egyenletesen elosztva lombkoronában a déli, keleti és nyugati oldalon. Az északi oldalra nem fontos tenni. A fa magasságának minden 2 méterére legalább 2 csapda szükséges. Fontos, hogy a fa legfelső részére is kerüljön 2-3 lap!

A kihelyezést még a cseresznye sárgulása előtt el kell végezni. Cseréljük újra a csapdákat, ha betelnek kártevővel, vagy bepiszkolódtak. A csapdákkal együtt alkalmazott cseresznyelégy illatcsalétek (TMA kártya) megnöveli a csapda hatékonyságát,mivel elő sorban őstény cseresznyelegyeket fog. Egy fára célszerű 1-2 illatcsalétekkel kombinált csapdát is kihelyezni a fogás növelése érdekében. Az illatcsalétket a csapda rögzítő drótjával átszúrva a csapdához kell rögzíteni. Közvetlenül az alkalmazás előtt az illatcsalétek egyik sarkát ollóval le kell vágni.

Az illatcsalétek hatástartama kb. 3-4 hét.

Felhasználási terület:

Cseresznye, meggy-, cseresznyelégy ellen.
Házikertben előrejelzés és gyérítés, üzemi ültetvényben előrejelzés céljára
Gyérítésre a fa magasságának minden két méterére legalább 2 db, amiből legalább 1 csapda illatcsalétekkel van kombinálva.
Előrejelzésre fánként 2 db, amiből legalább 1 csapda illatcsalétekkel van kombinálva.
Üzemi ültetvényben előre jelzésre hektáronként 5?10 csapda szükséges valamennyi illatcsalétekkel kombinálva

452 készleten

Miért érdemes nálunk vásárolnia?

Segítőkész csapat

Munkatársaink minden felmerülő kérdésére türelemmel, kimagasló szakmai tudásukat bevetve válaszolnak.

megfelelő árazás

Üzletünkben, és webshopunkban törekedtünk arra, hogy a legjobb ár - érték arányt kínáljuk.

gyors szállítás

A termék megrendelése után a lehető leggyorsabb módon útnak indítjuk a csomagját.

További termékeink

0
    0
    Kosár
      KUPON BEVÁLTÁSA