Barion Pixel
Több mint 15 éve az Önök szolgálatában!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Biocera 100 g

1290Ft

Biocera fasebkezelő és oltóviasz 100g
ÖSSZETEVŐK: méhviasz, fenyőgyanta, faggyú, növényi olajok, alkohol stb .
ALKALMAZÁSI TERÜLET:
felhasználható gyümölcsfák, szőlő, díszfák stb. metszéseinél, ágtöréseinél, nagyobb ágak levágásánál, oltásnál, illetve vihar és állati kártételek esetén vagy egyéb módon keletkezett sebfelületek lezárására, fertőtlenítésére, a sérült felület védelmére a gyógyulásig.

A BIOCERA fasebkezelő és oltóviasz hatóanyagai természetes eredetűek felkenés után azonnal behatolnak 1-2 mm mélyen a fa szöveteibe és elpusztítják az ott lévő, vagy a vágás következtében a felületre került gombákat és baktériumokat. A fasebkezelő szer hatása az alkohol azonnali, a méhviasz és a fenyőgyanta tartós fertőtlenítő hatásán alapszik. Az egyéb adalékok biztosítják a bevonat rugalmasságát és tartósságát. A megszilárdulás során keletkező film védi a sebfelületet a további fertőződéstől és megakadályozza a sejtnedvek eltávozását. A Biocera a sebet gyógyítja és egyidejűleg le is zárja, hosszan tartó védelmet biztosít. Az elnyújtott száradási idő biztosítja az alkohol tartós fertőtlenítő hatását, míg a bevonat rugalmassága –különösen a nyári melegben- jelentősen csökkenti a repedezési hajlamot, biztosítja a sebfelület tartós fedését még a növekedési periódusban is.

A BIOCERA kiváló konzisztenciája folytán könnyen felkenhető erős szálú ecsetel, spatulával vagy laposra vágott ágdarabbal. Külön előnye, hogy nem fagyveszélyes, -10 O C-ig jól kenhető. Denaturált szesszel hígítható, illetve a munkaeszközről lemosható.

Tűzveszélyességi fokozat: II.
Ajánlott védőfelszerelés: gumikesztyű.
Tárolás: naptól és sugárzó hőtől védett raktárban.
Eltartható: 2 évig.

91 készleten

Miért érdemes nálunk vásárolnia?

Segítőkész csapat

Munkatársaink minden felmerülő kérdésére türelemmel, kimagasló szakmai tudásukat bevetve válaszolnak.

megfelelő árazás

Üzletünkben, és webshopunkban törekedtünk arra, hogy a legjobb ár - érték arányt kínáljuk.

gyors szállítás

A termék megrendelése után a lehető leggyorsabb módon útnak indítjuk a csomagját.

További termékeink

0
    0
    Kosár
      KUPON BEVÁLTÁSA