Barion Pixel
Több mint 15 éve az Önök szolgálatában!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Készülj a nyárra – a legjobb kerti szerszámok egy helyen!

Gondozd a kerted minőségi kerti szerszámok segítségével, de a legjobb vetőmagok is elérhetőek nálunk! A kerti szerszámok nem csak időt és energiát takarítanak meg, hanem segítenek abban is, hogy a kertünket a legjobb és legszebb formában tudjuk gondozni. Eszközeinket rendszeresen fontos ellenőrizni és karbantartani is, hogy hosszú élettartamuk lehessen és hatékonyan használhassuk őket. Nálunk alkatrészeket is találsz kedvenc szerszámaidhoz. 

A kerti szerszámok minősége feldobja a kertészkedést

Megfelelő kerti szerszámok segítségével a kerti munkákat egyszerűen és gyorsan elvégezheted. Növényeid és zöldségeid gondozásához elengedhetetlen, hogy szakszerű eszközökkel dolgozz. A gyakran használatos eszközök között találhatók a kézi ültető ásók és a metszőollók, illetve a gereblyék is.

Ásó

Két típusról beszélhetünk, a csúcsosról és az egyenes élűről. Az előbbi tömörebb, kötöttebb talajhoz jó választás, az utóbbi pedig lazább földhöz optimális. A csúcsos él könnyebben küzd meg a keményebb részekkel, ugyanakkor az egyenes ásóval több földet ki tudunk emelni egyszerre. 

Kapa

Ebből is létezik csúcsos és egyenes kialakítású változat is, amelyet a talaj kötöttségéhez mérten kell megválasztani. Használható a föld fellazításához, illetve gyomláláshoz. 

Gereblye

A fej szélessége az, amivel kapcsolatban többféle opció áll rendelkezésünkre. A szabályos, egyenletes helyeken gyorsabban haladunk a szélesebb fejjel, a hepehupás, szűk részeknél pedig a keskenyebb kialakítás előnyösebb. Elsősorban a lehullott levelek, levágott fűszálak összegyűjtésére, illetve a talaj elegyengetésére használjuk.

Ültetőkanál

A palánták vagy a virágok ültetéséhez mindenképp szükségünk lesz erre a kerti szerszámra, mert legtöbbször nem kell akkora gödröt készíteni, ami ásót igényelne. Olyat válasszunk, ami kellő vastagságú és masszív, hogy a keményebb talajjal is megbirkózzon.

Ezt fontos tudni a vetőmagok jelöléseiről

A vetőmagok tasakjain találhatunk „növényútlevél” feliratot, azaz a növény-egészségügyi követelményeket tanúsító hatósági címke, ami az EU-n belüli szállításhoz rendelet ír elő. Ezen betűkódok szerepelnek, ami a következőt jelenti:

A – botanikai név és fajtanév

B – kiállító ország kódja vagy regisztrációs szám

C – nyomonkövetési kód (vonalkód vagy QR kód) 

D – származási EU tagállam kódja vagy származási harmadik ország neve vagy kódja.

A vetőmagok esetében ez a növényútlevél igazolja, hogy a termesztés és előállítás a növény-egészségügyi követelmények betartásával történt, és jó esetben egészséges szaporítóanyagot vásároltunk. Ha bármi probléma, reklamáció merül fel, ezen kódok alapján visszakövethető a termék útja a termelőig.
Egy profi növényvédőszer webáruház segíthet a szükséges termékek gyors és könnyű beszerzésében. A növényvédő szerektől kezdve a kerti szerszámok és vetőmagok széles skáláján át, minden egy helyen a ZöldKert webshopjában!

További bejegyzéseink

A növényvédőszer webáruház, amit mindig is kerestél!

Egy növényvédőszer webáruház számos előnyt kínál a hagyományos, fizikai boltokkal szemben, különösen szakmai szempontból. Az online platformok szélesebb választékot, könnyebb hozzáférést és hatékonyabb információáramlást biztosítanak, amelyek mind hozzájárulnak a hatékonyabb és fenntarthatóbb növényvédelemhez. Íme néhány kulcsfontosságú érv, hogy miért kitűnő

Elolvasom »

Zöldkert: a kiemelkedő növényvédőszer webáruház

Egy növényvédőszer webáruház számos előnnyel jár mind a gazdálkodók, mind a kertészek, mind a hobbikertészek számára. A Zöldkert növényvédőszer webáruház kényelmes és hatékony megoldást kínál a növényvédőszerek, vetőmagok és egyéb kertészeti termékek beszerzésére.  Egy növényvédőszer webáruház legfőbb előnyei Kényelem és

Elolvasom »
Elem hozzáadva a kosárhoz.
0 elemek - 0Ft
0
    0
    Kosár
      KUPON BEVÁLTÁSA